Sürgülü Cam Kapı

Günümüz modern ev dekorasyonunda kapılar oldukça önem kazanmaktadır. Cam kapılar bu değişim paralel olarak kendini yenilemekte ve çeşitlendirmektedir. Sürgülü cam kapılar en çok dükkan ve mağazalarda tercih edilmekle birlikte evlerde bir odayı veya ofisi bölmek, ikiye ayırmak istenildiğinde, bir iç mekan bahçesi oluşturmak istenildiğinde sürgülü kapılar en uygun çözümdür. Sürgülü kapıların kasası amaca uygun olarak pvc pencereli olabileceği gibi ahşap pencereli de olabilir. Günümüzde az tercih edilse de alüminyum çerçeveli bir sürgülü kapı da bulabilirsiniz.

Asıl olan sürgülü kapının camlarıdır. Çünkü bu alanda o kadar seçenek var ki tercihlerinizde zorlanabilirsiniz. Buzlu cam, renkli cam olabileceği gibi, sürgülü cam kapının üzerine farklı yöntemlerle işleme ve resimler de yaptırmak mümkün. Bazı müşterilerimiz cam kullanmak yerine fiberglas, plastik sürgülü kapılar sipariş verdikleri olmuştur. Bunun nedeni ekonomik olmaktan ziyade bir ihtiyaçtan kaynakladığı görülmüştür. Sürgülü kapılar özellikle dar mekanlar için idealdir. Açılır kapanır kapılara göre yer tasarrufu sağlar.

Sürgülü kapılarda çok fazla alternatif var olmasının yanında kim yaptıracağınız da önemlidir. Sürgülü kapıyı yaptıracağınıza karar verdiğinizde yılların deneyimli cam kapı ustasına ihtiyacınız olacaktır. Kapıyı yaptıracağınız işin uzmanı ustalarımız evinize gelip, kapının yapılacağı yerin ölçülerini alarak siz en uygun kapı modelini sunacaktır.

Sürgülü cam kapı ihtiyaçlarınızda ve arızalarında teknik ekibimiz sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacaktır. İstanbul'un her semtine ücretsiz servisimiz bulunmaktadır. Cam kapı servisi ustaları sizden telefon beklemektedir.

Sürgülü cam kapılar kullanım kolaylığı ve mimari şık görünümüyle en çok kullanılan ve tercih edilen cam kapı sistemidir. Sürgülü cam kapılar mutfak, banyo, salon veya diğer odalarda veya dar koridorlarda kapı açılıp kapanırken yer kaplamaması tercih edilme sebeplerinden biridir. Sürgülü cam kapı mekanizmaları sessiz çalışır ve darbeye olan dayanıklılığıyla göze çarpar. Sürgülü cam kapılar 10 mm veya 8 mm olarak tercih edilmektedir. Ayrıca sürgülü cam kapılarda istediğiniz logo veya kumlama deseni sizin isteğinize göre uygulanmaktadır. Sürgülü cam kapılarda siyah, mat, kumlu, saten, satina veya füme olarak montajı yapılabilmektedir.

Sürgülü cam kapı internette google, yandex, bing gibi arama motorlarında en çok aranan kelimeler arasındadır. Sürgülü cam kapıları google üzerinden bu kelimelerde her zaman bizi üst sıralarda görürsünüz çünkü yıllarımızı verdiğimiz cam kapı işinde uzmanlığımız her zaman tercih edilme sebebidir.

Sürgülü cam kapı, sürgülü cam kapı fiyatları, sürgülü cam kapı modelleri, sürgülü cam kapı modelleri ve fiyatları, cam sürgülü kapı, cam sürgülü kapı fiyatları, sürgülü cam kapı örnekleri, sürgülü cam kapı aksesuarları, sürgülü cam kapı servisi, raylı cam kapı modelleri.

Temperli Cam Kapı

Cam sektöründeki gelişmeler cam kapı kullanım tercihlerini artırmıştır. Camdaki çabuk kırılgan özelliği sektörün uzmanlarını cama mukavemet kazandırma çabalarına itmiştir. Camın kullanım açısından risk taşımaması için temper işleminden geçirilerek camın kırılgan özelliği minimuma indirgenmiştir.

Temperli camlar güvenlik ve dayanıklılık açısından her mekan için en çok tercih edilen camlardandır. Kırıldığında daha az keskin ve küçük parçalara ayrıldığından yaralanma risklerini en aza indirme özelliğine sahiptir. Camın ön ve arka yüzeyine fazla basınç uygulanarak camın erime noktasına kadar ısıtılıp sonrada hızlı bir şekilde soğutulma işlemi yapılarak temperlenir. Bu nedenle temperli camlar kullanım alanları giderek yaygınlaşmaktadır. Cam merdiven, cam kapı, asansör camları, bina giydirmeleri, işyeri vitrin camları ve daha bir çok alanda kullanılmaktadır.

Gelişen teknoloji insanların estetiğe verdiği önem ve şeffaflığın cazibesiyle cam kapı sektörü oldukça gelişmiştir. Özellikle vitrin ve mağaza alanında ve diğer bir çok yerde temperli cam kapı kullanılmaktadır. Son yıllarda evlerde de temperli cam kapılar oldukça rağbet görmektedir. Özellikle evlerde kullanılan sürgülü cam kapılar hem estetik hem de zarif görüntüsüyle ilgi çekmektedir.

Camın üstüne isteğe göre desen işlenebildiği gibi kumlama folyo desenlerde oldukça şık durmaktadır. Olası bir kırılma gerçekleştiğinde ise cam tuz gibi dağılır ve yaralanmaların önüne geçer. İstenilen ebat ve ölçülerde imal edilebilen sürgülü camlar çift kanat olarak ta uygulanabilir. Ayrıca siyah, mavi, yeşil, füme gibi hatta reflekte cam da kullanılabilir.

Kolay kullanımı ve estetik duruşuyla oldukça rağbet gören sürgülü cam kapılar mekanlarımızın vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. İmalattan montaja ürünlerimizin her aşamasında uzman ve deneyimli elemanlarımızla sizlere en iyi hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

Her türlü soru ve bilgi için cam kapı ustamız sizlere hizmet için hazırdır.

Menteşeli Cam Kapı

Firmamız bünyesinde 10 mm kalınlığında ve şeffaf camlardan yapılan standart ölçülerdeki cam kapı seri üretimi yapılmaktadır.

Yandan menteşeli olarak üretilen cam kapılarımızda 2100 mm standart ölçüler kullanılmıştır. En olarak 700 mm, 750 mm, 800 mm, 850 mm, 900 mm, 950 mm, 1000 mm seçenekler mevcuttur.

Ayrıca müşteri talebine göre, ekstra clear cam kapı , ayna cam kapı , renkli cam kapı, buzlu cam kapı, dekoratif cam kapı, lamine cam kapı, olarak her çeşit ölçüde, kalınlıkta menteşeli cam kapı üretimi yapılmaktadır.

Patlak - Patlatma Cam Kapı

Patlatma cam kapıları görüntü olarak kırık görünmesini isteyen müşterilerimiz için üretiyoruz. Patlak cam kapılar 10 mm, 12 mm, 14 mm,16 mm,18 mm, 20 mm kalınlıkta üretilmekte olup üç camdan oluşmaktadır.

Patlatma cam kapılarımız diğer camlarda olduğu gibi temper özelliğine sahiptir. Darbelere veya diğer kırılmalara karşı dayanıklıdır. İsteğe bağlı olarak patlatma cam kapılar yeşil, mavi, bronz, reflekte, füme ve siyah olarak imalatımızda her ölçü ve ebata uygulanmaktadır.

Cam kapı imalatçısı olan firmamızda standart ölçü olarak 90*210,85*210,*90*210,100*210,110*210,120*210 ebatlarında cam kapı bulunmaktadır. Ayrıca müşterilerin isteğine göre cam kapılarımızı desenli, logolu, kumlu, kumlama, füme, siyah, mat, satina, saten ve diğer değişik şekillerde yapabilmekteyiz.

Bu cam kapılar 8mm ve 10 mm kalınlıklarındadır. Standart ölçülerde olmayan cam kapı taleplerinizi kırılmaması için 5 gün sonra teslim ediyoruz. Siparişler standart ölçülerde olmadığı için 5 gün boyunca temperlenmesi gerekmektedir. Temper veya damper yani ısı yoluyla camı sağlamlaştırma işlemi 5 gün sürmektedir.

Standart veya diğer özel ölçülerdeki cam kapılarınız için bizi arayın

Cam kapı fiyatları, cam kapı tamiri, cam kapı servisi, cam kapı bakımı için size en uygun fiyat garantisini veriyoruz.

Kumlamalı Cam Kapı

Kumlama kapılar, estetik görünümleriyle kullanım kolaylığını birleştiren dekorasyon ürünleridir. Camın üzerine işlenerek uygulanan kumlama yöntemiyle modelleme, kalıcı ve şık sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kumlama, bakış açısını engeller ancak ışığı tam anlamıyla kesmez. Böylelikle istediğiniz her noktaya kumlanmış kapılar tercih edebilirsiniz. İstediğiniz modeli ve deseni cam kapının üzerine uygulama imkanı sunmaktadır. Ofisler ve iş yerleri için logolar, yazılar, kafeler için çeşitli figürler, evler için ise manzaralar tercih edebilirsiniz.

İstanbul Cam Kapı imalatçıları arasında en iyi kumlamalı cam kapı modelleri sunan firmamız cam üzerine desen işleme tekniklerinden kumlama ile çeşitli uygulamalar yapmaktadır.

Kumlama denilen kavram halkımız tarafından yanlış anlaşılmaktadır. Seçilen desenin cam üzerine yerleştirilip mat olması istenilen yerin aşındırılması ile elde edilir. Derin ve hafif kumlama hatta çift taraflı çalışmalarla çok çeşitli desen çalışmaları yapmaktayız.

Kumlama cam filmlerine istediğiniz deseni vererek işyerlerine ve evlerin cam yüzeylerine sınırsız dizayn alternatifleri oluşturabilirsiniz. Desen seçimi yaratıcılığınız kadar sınırsızdır. Kumlama cam filmleri camları özelleştiren film, kendi isteklerinizi ve görüşlerinizi kullanarak yaratıcılığı, fonksiyonelliği ve esnekliği kapsayan yepyeni bir dünya oluşturabilirsiniz.

Hatta istersniz firmanız logosunu camın bellii bir bölgesine kumlayabiliriz. Logonuzu veya markanızı özelleştirebilir ve değişik desenler kullanarak görünümü zenginleştirebilirsiniz. Firmamızdan kumlamalı cam modelleri için ücretsiz görüşme talep edebilirisiniz

Adresimiz

Image
Cam Kapı Tamir Servisi
İstanbul - Kocaeli - Yalova
info@camkapitamirservisi.com
0542 841 41 63